Ceļojums apkārt pasaulei

Vēlējos padalīties ar neseno atradumu jaunajā Jāņa Rozes grāmatnīcā tirdzniecības centrā “Spice”. Pirms laba lika biju ievērojusi šīs skaistās ievērojamo pasaules vietu figūras un, cik liels bija mans pārsteigums, tās ieraugot jaunatvērtajā grāmatnīcā “Jānis Roze”.

IMG_3900+

Septembra sākumā man bija iespēja viesoties Jolantas Montesori istabā Olainē. Pasākuma ietvarā tapa šādi skaisti kontinentu globusi.

IMG_1216+

Bērniem bija iespēja uz attiecīgā kontinenta uzlīmēt zvēriņu, kas šajā kontinentā ir sastopams, kā arī kādu ievērojamu apskates objektu. Objektus izvēlējos no komplekta, kuru pieminu ieraksta sākumā.

IMG_1225

Zemāk attēlā var redzēt manu sestdienas atradumu (0.49Ls/gabalā uz stenda atradu norādi 0.70, tāpēc sākumā domāju, ka 70 santīmi, bet, kā pie kases izrādījās, tad tie ir centi, tas manu prieku par figūriņām tikai palielināja :)). Jāņa Rozes grāmatnīcas pašā tālākajā stūrī ir bērnu attīstošās rotaļlietas un arī Safari LTD stends, kurā bija ne tikai ievērojamāko apskates objektu figūras, bet arī dažādi zvēriņi un  transportlīdzekļi (pārsvarā dažādi ūdens transporti).

Figuras 3

Zemāk var redzēt figūriņu salīdzinājumu ar sērkociņu kastīti, lai jums ir priekšstats, cik tās ir lielas.

Figuras 2+

Skaņu maisiņos pie burta “i” tagad būs arī indiānis un pie burta “v” – vigvams. Arī šīs figūriņas un daudzas citas, kuras varētu likt skaņu maisiņos būs atrodamas Safari LTD stendā.

Figuras 1+

Ja nu Jums ir vēlme pagatavot savu globusu ar ievērojamiem apskates objektu un zvēriņu figūrām, tad zemāk atradīsiet noderīgus dokumentus.

Atradumiem bagātu nedēļas turpinājumu vēlot,
Evelīna :)

P.S. Brīdinu, lai tiktu pie figūriņu stenda būs jāiet garām restorānam/bufetei “Kuk Buk” un arī jogurta saldējuma stendam “YoYo”, kas atrodas jaunatvērtajā grāmatveikalā! :)

3 domas par “Ceļojums apkārt pasaulei

  1. Paldies par ideju! Šonedēļ sāku meitu iepazīstināt ar saules sistēmas planētām, ļoti noderēja Tavi apkopotie materiāli, paldies! Un tagad ir skaidrs ar ko turpināt:)

  2. Evelīna, paldies par kārtējo “labās prakses piemēru”:-) Starp citu, šāds pats stends ir arī “Alfas” grāmatnīcā, un tur kārdinājumu nav, ja atskaita “Riviera” banšu un sprādžu stendu mazām meitenēm.

Komentēt