“Brīnišķīgi strukturēts un viegli izprotams”

28 SEKUNDĒS 90 MIN MEISTARKLASE :)

Jaunums!

🔴 Evelīnas virtuālajā skolā ir iespēja iegādāties meistarklases “Kā visvieglāk apgūt pulksteni: laika skaitīšana ar Montesori” ierakstu.

Meistarklase paredzēta 5 līdz 8 gadus vecu bērnu vecākiem.

Pulksteņa apguvei nav jābūt sarežģītai un grūtai. Meistarklasē Tu uzzināsi, kā bērnu iepazīstināt ar tādiem jēdzieniem kā diennakts un diennakts daļas, kā bērnam nodemonstrēt laika plūdumu (kā laiks “iet”) un ļaut bērnam to piedzīvot.

Tu redzēsi, kā bērnu Montesori vidē iepazīstina ar pulksteni un uzzināsi, kā to izdarīt mājas apstākļos, ja nav pieejams Montesori vidē lietotais pulkstenis.

Piedevām iegūsi 3 vērtīgus PDF dokumentus. Redzēsi arī dažādas spēles un materiālus, kurus izmantot, lai nostiprinātu jaunās zināšanas.

❤️ Justīne pēc PDF materiālu saņemšanas (meistarklases dalībnieki tos saņēma dienu pirms meistarklases) atrakstīja: “Šie materiāli jau vien ir lekcijas summas vērti. No sirds liela pateicība Tev. Tu savu darbu dari tiešām gaumīgi un acij ļoti tīkami. ..”

Pēc meistarklases Justīne atrakstīja: “Vēlos Tev teikt lielu paldies par vadīto lekciju. Lekcijas saturs bija brīnišķīgi strukturēts un viegli izprotams. Paldies, par lieliskajiem materiāliem, kas deva iespēju zināšanas uzreiz likt lietā, nemanīgi no tā, vai mājās ir pieejams konkrētais montesori materiāls. Lekcijā ieguvu daudz dažādus knifiņus ko pirms tam nebūtu aizdomājusies, kā pasniegt bērnam šīs zināšanas. Arī citu materiālu, spēļu un grāmatu ieteikumi, lieliski! Paldies, kā vienmēr Tevi ir liels prieks klausīties, jo savu saturu veido tiešām viegli uztveramu. Uz tikšanos citās meistarklasēs.”

Paldies tiešsaistes meistarklases dalībniekiem par labajiem vārdiem un priecājos, ka tagad arī Tev ir iespēja iegādāties šo vērtīgo nodarbību un visus papildinošos materiālus.

‼️ Starp citu, arī Tev ir lieliska iespēja iegūt pieeju atlaižu kodiem (tie gan ir laikjūtīgi, kādi no tiem ir spēkā vēl nedēļu, citi ilgāk), tāpēc pasteidzies. Atlaižu kodi veikalos ESPATS.LV, MOMtesori, Pinwheel Shop, Smart and Play, Tava speļu kaste tika sarūpēti tiešsaistes meistarklases dalībniekiem, un nu arī Tev ir lieliska iespēja tos iegūt.

Saite uz meistarklases ierakstu – https://evelinas-virtuala-skola.thinkific.com/courses/ka-visvieglak-apgut-pulksteni Cena 25 EUR. Tā būs pieejama 31 dienu pēc iegādes.

Tiekamies Evelīnas virtuālajā skolā,
Evelīna 👋🙂

Komentēt