DIVI GADI

Divi gadi aisberga virspusē, tikpat arī zem. :)

2020. gadā mēs sākām filmēt pirmo kursu.
Filmējām nākamo.
Sazinājāmies ar potenciālajiem sadarbības partneriem par produktu izvietošanu kursos (grāmatas, materiāli, noderīgi mācību resursi).
Montējām un turpinājām filmēt.
Veidojām izdales materiālus.
Rakstījām aprakstus zem video.
Publicējām.

2022. gada 9. aprīlī Evelīnas virtuālā skola (EVS) atvēra durvis visiem interesentiem – pirmsskolas vecuma bērnu vecākiem un arī pedagogiem.

Esmu pateicīga, ka Tu šeit esi, ka Tu seko līdzi, kā mums iet, ka Tu esi EVS students vai arī jau vairāku kursu absolvents. Priecājos, ka Tu izmanto iegūtās zināšanas un iedvesmu darbā ar savu bērnu vai Tev uzticētajiem bērniem. Paldies, ka Tu man atraksti un padalies, kā Tev un Taviem bērniem iet.

Paldies par uzticēšanos un paldies par pozitīvo atgriezenisko saiti! Paldies par apziņu un apstiprinājumu, ka darām nozīmīgu darbu!

Ja Tu mani vēl nepazīsti un domā, kas tajā Evelīnas virtuālajā skolā īsti tiek piedāvāts, tad īsumā – Instagram BIO Tu atradīsi saiti uz skolu un kursiem. Es dodu vecākiem daudz noderīgu Montesori pedagoģijas iedvesmotu intstrumentu, kā sagatavot savu bērnu dzīvei. Kā atbalstīt bērnu burtu apguvē, rakstītprasmes un lasītprasmes apgūšanā, kā bērnu iepazīstināt ar skaitļu pasauli, kā stāstīt un ieinteresēt par dažādām dabaszinību tēmām.

Ja vēl neesi bijis ciemos, atnāc un apskaties, cik vērtīgs piedāvājums ir EVS. Skolā atradīsi arī video, kas ir pieejami bez maksas. Noteikti izmanto iespēju un noskaties!

Tiekamies!

Pateicībā,
Evelīna 🙏❤️

Foto: Andris Sproģis

P.S. Līdz 16. aprīlim EVS ir aktīvs 20% atlaižu kods kursiem un meistarklasēm – DIVIGADI
Pēc iegādes kursi ir pieejami 6 mēnešus.
Pēc 6 mēnešiem ir iespēja atvērt pieeju kursam par 10 EUR/mēnesī.

2 domas par “DIVI GADI

Komentēt